Vooruit en terug, 2019 & 2020

Vooruit en terug, 2019 & 2020

In 2019 stapten wij samen in een nieuw avontuur. Dat avontuur staken we in een jasje dat jij op dit moment aan het lezen bent. Een avontuur dat we zonder grote plannen begonnen, maar gewoon omdat we het heel erg leuk vonden (en vinden!). Een avontuur dat steeds meer plannen begint te krijgen en vooral nóg meer plezier! De hoogte tijd dus voor een toast, een vooruitblik en een terugblik. Tijd voor een positief gesprek.

Cato: Wat een jaar he?
Rachel: Ja… absoluut… zoveel mooie momenten, ik schrijf ze altijd op.
Cato: Wat heb je over 2019 geschreven?
Rachel: Veel! Hiken in Saarland, skiën, lancering van FitMom, Athene.. maar op één staat wel surfen over ‘ons’ meer in Frankrijk. Ik zie zoonlief weer voorbij komen op een surfplank terwijl de rest naar ons zwaait vanaf het strand. Blauwe hemel, wind in de haren én in de zeilen….
C: Dat klinkt heerlijk…. ik kom niet verder dan een baby, daarbij wapperden weinig haren, laat staan dat ik op surfplank stond. Maar mooi was het was het wel. En gek, we begonnen 2019 met z’n tweetjes en eindigden als gezin.
R: Ja dat is ook gek! Leerzaam ook, je leert elkaar wel echt kennen.
C: Ja absoluut, ik heb in de afgelopen maanden meer geleerd dan in mijn hele leven denk ik… Loslaten, om hulp vragen, accepteren dat niet alles altijd kan… Precies de dingen waar ik altijd heel slecht in ben geweest 😉
R: Klopt, dat is ook heel belangrijk! Rust nemen ook, luisteren naar jezelf en naar je lijf…
C: Ja dat was bij jou helemaal het geval met blessures!
R: Tja, opbouwen, niet te snel.. leerde ik dat niet van jou?
C: Waarschijnlijk wel 😉 ! Al leerde ik dat ook van jou op andere vlakken! Ik dacht dat ik zelf al enigszinds uitblonk in planning, maar daar heb jij echt nog wel een schepje bovenop gedaan. Terwijl ik met mijn dikke buik zat te puffen op de bank schreef jij lekker door met 3 kinderen, werk en sport…
R: Lijstjes maken en organiseren?;)
C: Ja dat heb ik ontdekt.. het werkt wel! Dat ga ik in dit jaar ook blijven doen. Opschrijven, organiseren en dan is er stiekem meer mogelijk dan ik dacht.
R: Ja! Het lukt jou ook al heel goed om gezin, werk en sport te combineren, dat deed ik destijds nog niet zo snel.

C: En wat gaan we er van maken in 2020?
R: Groeien! In alles! Rustig opstarten met rennen en vooral goed opbouwen. Oh en vooral… samen zwemmen!
C: Ja heerlijk! Daar heb ik ook echt zin in! Ik vind het sowieso fijn om weer lekker te kunnen sporten na een jaar waarin dat toch minder ging dat ik zelf zou willen. Ook met FitMom nog meer mooie plannen maken 🙂
R: Ook FitMom meer laten zien en voelen: fysiek én mentaal fit! Workshops, trainingen, voeding…
C: En vooral iets doen waar onze passie ligt. Ik kijk er naar uit!

Liefs,

Rachel en Cato

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *