Rawnola

Rawnola

TUSSENDOORTJE

‘Mam, mag ik nog een handje?’ Deze rawnola is bij ons thuis -en ver daarbuiten- een groot succes. Gewoon in het vuistje of verkruimeld op de yoghurt of ijs! Een gezond chocolade-momentje. En….zo gemaakt! Win-win voor mama’s!

Wat heb je nodig? 
- 100 gram havermout/boekweit
- 4 dadels, ontpit
- 1 el geraspte kokos
- 2 el (rauw) cacaopoeder
- snufje zout
Bereiden:
- Snijd de dadels doormidden en verwijder de pitten.
- Voeg de ontpitte dadels, havermout of boekweit(vlokken), cacaopoeder, geraspte kokos, snuf zout in je keukenmachine en laat draaien zodat alle ingrediënten goed gemengd zijn en je een ‘sticky’ deeg hebt. 
- Maak er een platte vorm van en zet minstens 1 uur in de koelkast
- Snijd daarna in blokjes of reepjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *