Minirunner…. on the run

Minirunner…. on the run

ANNIEK

Even voorstellen… Ik ben Anniek, werk als apotheker en houd ontzettend van hardlopen. In de komende maanden ga ik jullie meenemen door mijn persoonlijke verhaal. Dat verhaal begint in oktober 2018, bij de marathon van Venetië. Een marathon in bizarre omstandigheden: wind, regen en koud (voor ons verhaal: Runnersworld februari 2019). Ik liep de marathon in een tijd van 3 uur en 40 minuten. Voor deze marathon had ik geen tijdsdoel. Mijn enige tijdsdoel die ik ooit voor de marathon had was sneller dan 4 uur en dat record had ik in de zomer al verbroken. Blijkbaar kon ik toch sneller. Mijn nieuwe doel, sneller dan 3 uur en 30 minuten wilde ik gaan lopen in april 2019 in Parijs. 

Halverwege december liep ik een PR op de halve marathon van 1:34:21. En toen kwam -vlak voor kerst- een positieve zwangerschapstest….. een minirunner die al mijn hardloopplannen in de war dreigt te schoppen. Dat PR op de halve marathon? Die liep ik dus al met minirunner in mijn buik. Natuurlijk waren we dolblij en zouden we niks anders willen, maar een zwangerschap betekent ook een heleboel veranderingen op hardloopgebied en al ver voordat minirunner geboren wordt.

In mijn blogs neem ik jullie mee in hoe ik omga met mijn zwangerschap en hardloopambities richting de marathon van Parijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *